vorbitoriDom O’Brien
Emerging Technologies Director
GLUE, London

Dom O'Brien este Head of Emerging Technology in cadrul agentiei glue Londra, numarand in portofoliul sau branduri precum Nokia, MTV, Bacardi, Adidas, T-Mobile, McCain si COI. Pozitia sa priveste atat identificarea rolului noilor tehnologii in dezvoltarea creativitatii produselor si serviciilor agentiei Glue, dar si maniera in care audientele pot fi atinse prin intelegerea si echilibrarea numeroaselor canale digitale. Dom lucreaza in cadrul glue de 8 ani, dintre care 7 a ocupat functia de Design Director.

Din perspectiva comunicarii mobile, Dom poate mentiona printre realizari prima campanie europeana de MMS pentru clientul T-Mobile / Rolling Stones 40 Licks Tour (2002), primul serviciu European MoBlogging pentru MTV / Nokia (2004), si mai recent, campania video personalizabila Get The Message, pentru Marina Regala (2007).
Ed Cotton
Director de Strategie
BSSP


Printre clientii agentiei se numara BMW MINI, Priceline, Diageo, Epson si Lucas Arts. Inainte de a se alatura echipei BSSP, Ed a condus departamentul de Account Planning al agentiei McCann-Erickson Seattle, unde a lucrat pentru branduri internationale de top precum Coca-Cola si Washington Mutual. Ed a creat de asemenea un blog foarte popular dedicat brandingului, Influx Insights, aflat in prezent pe locul 73 in topul Ad Age's Power 150.

Totodata, Ed a fondat in cadrul McCann-Erickson o unitate de marketing pentru tineri Europe, intitulata Magic Hat, unde a lucrat pentru clienti precum: Nestle, Motorola, MTV si 19 Management.

Martin Cserba
Co-fondator
101 Worldwide AG (New Marketing)


Martin are peste 15 ani de experienta in marketing si vanzari, lucrand mare parte din viata sa profesionala pentru una dintre cele mai importante companii din lume -  Hewlett-Packard. A infiintat si condus 21TORR, o agentie care asigura servicii de marketing. Din 2006 pana la jumatatea anului 2007 a fost Vicepresedinte al companiei Pepper GmbH, specializata in relationship management.

In prezent este co-fondator si membru in echipa de conducere a agentiei 101 Worldwide AG, specializata in servicii de management.

Martin Cserba are o diploma de inginerie in telecomunicatii si un MBA in marketing international. Preda cursuri de MBA in cadrul Scolii Europene pentru Afaceri de la Reutlingen, dar si in cadrul Institutului de Management si Tehnologie SIMT de la Stuttgart. De asemenea, preda cursuri post-universitare pe teme precum publicitate si copywriting.

Alexis Bonte
Co-fondator & CEO
Erepublik.com


Alexis Bonte este co-fondator si CEO Erepublik.com, primul joc social de strategie online, lansat pe data de 20 noiembrie 2007. Desi este inca in stadiu beta, Erepublik.com are deja mii de utilizatori si este castigatorul competitiei de start-up-uri LeWeb3, care a avut loc in decembrie 2007.

Inainte de implicarea in proiectul Erepublik.com, Alexis  a lucrat timp de 6 ani in cadrul proiectului online lastminute.com, pana cand aceasta a fost achizitionata cu 1 miliard $ de catre compania Sabre in anul 2005. Aici a ocupat intai functia de Head of Business Development (UK), apoi de  Marketing and Sales Director (Franta) pentru ca in final sa fie Managing Director (Italia).

Alexis este de asemenea investitor specializat in industria de sanatate si in proiecte start-up in mediul online. Este presedintele non-executiv al proiectului trilulilu.ro, aflat intre primele site-uri din Romania si totodata in boardul mai multor companii din mediul online dar si din industria de sanatate. Alexis are un diploma de onoare in studii internationale si limbi straine, in urma absolvirii cursurilor Scolii Europeane de Afaceri de la Londra si vorbeste fluent 6 limbi.

  


http://www.graficasitipar.ro/
http://www.eventive.ro